Valikko Sulje

MAKSUTAVAT

Maksuvälineet ja -tavat

Meillä maksuvälineeksi käy: pankki- ja luottokortti, sekä Epassi. Lisäksi meille käy maksamiseen vakuutusyhtiön meille myöntämät maksusitoumukset sekä muut meille myönnetyt maksusitoumukset esimerkiksi toisesta hoitolaitoksesta tai työterveydestä. Hoitosi voit maksaa myös joustavasti osissa. Osamaksun ehtona on OPn myöntämä kertaluotto. Emme käsittele käteistä rahaa. Valitse siis maksutapasi tästä listasta:

  1. Pankki- ja luottokortti
  2. Epassi
  3. Osamaksu
  4. Vakuutusyhtiön maksusitoumus
  5. Hoitolaitoksen tai työterveyden maksusitoumus.

Osamaksu

Voit maksaa hoitosi osissa

Rahoitus 2 000–20 000 €.
Kertaostos voi olla pienempi kuin haetun luoton määrä. Luotto on haettava min. 2 000 €, josta käytetään vain hoitoon tarvittava osuus
Joustava takaisinmaksuaika.
Korko OP-prime + 7,50 % *
Laskutuspalkkio 5 €/kk.
Kuukausi korotonta ja kulutonta maksuaikaa.
Voit maksaa koko luoton kerralla pois ilman lisäkuluja

HAE TÄSTÄ

Rahoituksen saamisen edellytykset ovat 1) täysi-ikäisyys, 2) vakituiset ja riittävät tulot suhteutettuna haettuun luottoon, 3) ei maksuhäiriömerkintöjä, sekä 4) yksityishenkilö, joka asuu (ja työskentelee) pysyvästi Suomessa. Kyseessä oleva rahoitus on vakuudeton luotto, joka myönnetään yksityiselle kuluttajalle. Luotossa voi olla myös yhteisvastuullinen samassa taloudessa asuva henkilö.

*Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 7 500 euron luotolle on 12,61 %, kun luoton korko on OP-prime + 7,50 % (11,00 % 01/24), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 5 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 11 340 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 128 € minimilyhennyksin (1,70 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 89 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.