Valikko Sulje

Sataman Sydän Itä-Suomen lääketiedetapahtumassa

Itä-Suomen lääketiede tapahtuma järjestetään tänä vuonna 19.-21.9.2023 Kuopion musiikkikeskuksessa. Sataman Sydän osallistuu tapahtumaan näytteilleasettajana. Meidät löydät standiltä B1a.

Sataman Sydän on kuvantamiseen erikoistunut lääkäriasema Kuopiossa. Itäisen Suomen ainoa yksityinen tietokonetomografialaite mahdollistaa sydän- ja verisuonisairauksien tarkan diagnosoinnin. Tietokonetomografian lisäksi kuvantamiskeskuksessa toteutetaan myös ultraääni- ja perusröntgentutkimukset. Sataman Sydämen lääkäripalveluista vastaavat eri alojen erityisasiantuntijat, kuten sydän ja verisuonisairaudet, sisätaudit, keuhkosairaudet, ortopedia ja verisuonikirurgia.

Sataman Sydän Itä-Suomen lääketiedetapahtumassa 20.9.2023
Sataman Sydän Itä-Suomen lääketiedetapahtumassa 20.9.2023